פאלפודה (וואדה) קציצת עדשים של ריקי יוסף מהמטבח הקוצ'יני
מצרכים
- 1 ק"ג עדשים כתומים שטופים ולאחר השרייה
- 2 בצלים בינוניים
- עלי קארי
- ג'ינג'ר
- חומץ (מומלץ תפוחים)
- צ'ילי חריף
- מלח
מתכון
להניח את העדשים במסננת
במג'ימיקס לטחון את2 הבצלים עם עלי קארי
להוסיף כף מלאה של מלח, כף גדושה של ג'ינגר, וכף חומץ.
להניח בצד 2 חופנים מהעדשים המסוננים
את יתרת העדשים הכתומות יש להוסיף למג'ימיקס
לערבב את הכל יחד ... ללוש היטב ולהוסיף צ'ילי חריף.
לטגן בשמן עמוק.. אני עושה אותם שטוחים (כמו בייגלה) כדי שיהיו קרנצ'ים.. כך הילדים אוהבים
בתאבון
אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?