דלג לתוכן העמוד
יום רביעי, 13 בנובמבר 2019
אשר שימוש בשירותי מיקום להצגת מזג האוויר

גוואקמולי אבוקדו טבעוני

גוואקמולי אבוקדו חקלאי גרנות. (צילום: הדס ניצן)

מתכון בינלאומי ואהוב בגרסה הביתית – גוואקמולי אבוקדו טבעוני. המתכון קל הכנה, בעל ערכים תזונתיים נפלאים של פרי האבוקדו, מוגש בתוך טורטייה ונהדר כארוחת ביניים או כתוספת למנה עיקרית.

 

מצרכים:

2 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"

2 כפיות מיץ ליים

2 כפות כוסברה קצוצה דק

1/2 בצל סגול קצוץ דק

1/4 כפית מלח

1 טורטייה

 

אופן ההכנה:

  1. מועכים בעזרת מזלג שני אבוקדו בשלים

  2. מוסיפים 2 כפיות מיץ ליים, 2 כפות כוסרבה קצוצה דק מאוד, חצי בצל סגול קצוץ דק מאוד ורבע כפית מלח.

  3. מניחים טורטייה בתוך קערית עגולה ואופים אותה קצת בתנור כדי שתקבל את צורת הקערית.

  4. מגישים בתוכה את הגוואקמולי.

 

(באדיבות: חברת "חקלאי גרנות")

 

אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?