דלג לתוכן העמוד
יום שלישי, 23 באוקטובר 2018
אשר שימוש בשירותי מיקום להצגת מזג האוויר

המסעדנים הצעירים מתיכון הראל

מימין לשמאל: אריאל אסקיו ושגיא זיזי. צילום: אסף קארלה

היזמים שגיא זיזי, תושב מבשרת ואריאל אסקיו מהר אדר, פתחו לאחרונה את מסעדת 'עראיס' בשוק מחנה יהודה בסיוע מט"י ירושלים. המסעדה מציעה מנות עראיס עם בשר בקר, כבש או שקדי עגל. שגיא ואריאל חברים קרובים מילדות, למדו יחד בחטיבת היובל ובתיכון הראל במבשרת ושמרו על קשר גם בהמשך "תמיד אמרנו שנפתח יחד עסק משלנו", הם מספרים. את האוכל הם מכינים בעצמם והיד שלהם באה לידי ביטוי גם בפרט הקטן ביותר. "אנחנו רוצים לשמח אנשים ולשמחתנו, אנחנו מקבלים ביקורות מעולות ולקוחות מגיעים מכל הארץ".

במסעדה מקומות ישיבה מקורים וחיצוניים והיזמים מספרים כי בהמשך תציע המסעדה גם ספיישלים משתנים. לצורך פתיחת העסק נעזרו היזמים במט"י ירושלים והשתתפו בקורס לניהול מזון וחיי לילה שהתקיים במרכז לטיפוח יזמות.

אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?