
חוקרים: ישראל היא מקור הגפן העתיק ביותר בעולם
מחקר שופך אור על מקור הגפן למאכל וליין, ומוכיח כי הגפן בויתה במקביל בלבנט הכולל את ישראל ובאופן משני בדרום הקווקז
מחקר שופך אור על מקור הגפן למאכל וליין, ומוכיח כי הגפן בויתה במקביל בלבנט הכולל את ישראל ובאופן משני בדרום הקווקז
טיול חורף בעמק האלה מבטיח חוויה הכוללת מרחבים של ירוק עסיסי, ריח של אדמה רטובה ומפגש עם היינות של יקב יפו שמתפרצים בחיך במגוון של טעמים ורעננות
למרות כל הקשיים הצליחו היקבים במטה יהודה להעמיק שורשים, הפכו לאטרקציה לחובבי היין בישראל, והצמיחו דור של ייננים אשר אט-אט נכנס בנעליהם של האבות המייסדים. קחו את יקב עגור לדוגמא
מה יותר מתאים לחג הגבינות והמאפים מאשר יין לבן צונן, שממלא את החיך בשפע של טעמים רעננים וקופצניים ? הנה כמה הצעות
'יקב יפו' פועל מזה קרוב ל-15 שנים בעמק האלה, על אדמות מושב נווה מיכאל. לכל בעל יקב יש סיפור אישי כיצד התגלגל לעשיית יין וגם כאן, לבעלים יש סיפור מיוחד ומרתק
יצרניות מוצרי טיפוח שמכילים יין ומיצוי זרעי ענבים טוענות כי מדובר בחומר מופלא המסייע בתהליך של פילינג עמוק ומעכב את הזדקנות העור
חוקרים: השקיה מרובה של גפני היין בתחילת העונה ויצירת "יובש" לקראת הבציר מסייעים בקבלת יבולים גבוהים ואיכות יין משופרת