
מחקר שופך אור על מקור הגפן למאכל וליין, ומוכיח כי הגפן בויתה במקביל בלבנט הכולל את ישראל ובאופן משני בדרום הקווקז
טיול חורף בעמק האלה מבטיח חוויה הכוללת מרחבים של ירוק עסיסי, ריח של אדמה רטובה ומפגש עם היינות של יקב יפו שמתפרצים בחיך במגוון של טעמים ורעננות
למרות כל הקשיים הצליחו היקבים במטה יהודה להעמיק שורשים, הפכו לאטרקציה לחובבי היין בישראל, והצמיחו דור של ייננים אשר אט-אט נכנס בנעליהם של האבות המייסדים. קחו את יקב עגור לדוגמא
מה יותר מתאים לחג הגבינות והמאפים מאשר יין לבן צונן, שממלא את החיך בשפע של טעמים רעננים וקופצניים ? הנה כמה הצעות