דלג לתוכן העמוד
יום שני, 22 ביוני 2026
אשר שימוש בשירותי מיקום להצגת מזג האוויר

יריד היקבים הביתיים ביקב שורק

יש אירועים שיוצרים תרבות. יריד היקבים הביתיים ה-8 של בית הספר ליין הפועל ביקב שורק הוא ללא ספק אחד מהם! היריד שהפך כבר למסורת, יתקיים בחצר הפסטורלית של יקב שורק בסוף חודש מאי.

יקב שורק נוסד בשנת 1994 והינו אחד מיקבי הבוטיק הראשונים שהוקמו בארץ. מאז הקמתו מפעיל היקב בית ספר מקצועי לעשיית יין, אשר אלפי בוגריו השתלבו בתעשיית היין בישראל והקימו למעלה מ-150 יקבים, ובהם יקבים מובילים בתעשיית היין. חזונו של ניר שחם יינן ובעלים של היקב הינו "יצירת שמחה דרך עולם עשיית היין".

היריד מעניק מדי שנה במה לתלמידי היקב להציג את היינות שלהם בפני הקהל הרחב. יש שעושים זאת במטרה להגדיל את היצור להיקפים מסחריים ואחרים רואים ביין עיסוק לנפש. כך או אחרת, נוצרים יינות יצירתיים ומרתקים, היוצאים מהמסגרות המקובלות.

היריד יתקיים באווירה פסטורלית וקסומה בחצר יקב שורק, ויאפשר לכם טעימה ממאות יינות בוטיק אמיתיים, המיוצרים בכמויות קטנות ומוגבלות וגם לשמוע את סיפוריהם של העושים במלאכה, שיפתחו בפניכם את ליבם ואת סיפורם השזור בכל טיפה וטיפה. הם הסיפור האמיתי שימלא את לבכם ויגרום גם לכם להתאהב.

מבין היקבים המציגים: יקב בקוש, יקב ארגוב, יקב קדמא, יקב שאטו שני, יקב מבצר עתלית, יקב חיטים, יקב ZAZA, יקב דני ועוד רבים וטובים. במתחם היריד מגוון דוכני אוכל ביתי, דוכני גבינות, שמן זית וליקרים.

היריד יתקיים בחצר יקב שורק בקיבוץ נחשון, ימים שישי-שבת (27-28 מאי), החל מהשעה 10:00, כניסה: ברכישה מוקדמת – 55 שקל לאדם, בקופות – 70 שקל לאדם. לפרטים: 08-9450844.

33.jpg

אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?