דלג לתוכן העמוד
יום ראשון, 14 ביוני 2026
אשר שימוש בשירותי מיקום להצגת מזג האוויר

כדורגל

עירוני בית שמש בסכנת ירידה לליגה ג'

תיקו מול הפועל ירוחם. הפועל מטה יהודה - נערים

בוגרים, ליגה ב', מחוז דרום ב': עירוני בית-שמש רשמה בשישי (9.3), הפסד שביעי ברציפות, והפעם – 4:0 למודיעין. מודיעין אמנם בעונה הגרועה ביותר שלה מאז עלתה לליגה ב' כאלופת ליגה ג' מרכז לעונת 2012 אבל מול בית שמש לא הפסידה מאז ומאזן הניצחונות במשחקים שבין שתי הקבוצות בשבע העונות האחרונות עלה ל-12:0 (2 תוצאות תיקו ומאזן שערים 36:7!). יתכן וכבר מחר (שישי, 16.3) ייקבע סופית כי בית שמש תרד לליגה ג' לאחר 6 עונות בליגה ב' וזה יקרה אם היא תפסיד למ.ס. באר-שבע וכן אם מכבי באר-שבע תנצח את מודיעין. תסריט לא מופרך מתוך הנחה כי זה הסיכוי האחרון של מכבי באר שבע להימנע ממבחני ירידה וכן עקב העובדה כי מודיעין כבר משחקת לפרוטוקול בלבד לאחר ארבע עונות ברציפות (שיא מחוזי) של השתתפות בפלייאוף העליון, זאת לאחר שכבר איבדה סיכוי לשחזר הישג זה העונה. למרות התחושה הלא נעימה על הירידה הצפויה, זה המקום להודות ולהביע הערכה לשחקנים ולכל מי שפעל על מנת לשמור על גחלת הכדורגל בעיר בתנאים בלתי אפשריים לקיום כדורגל ובתקווה להיכנס למגרש החדש עד פתיחת עונת 2019.

בוגרים, ליגה ג', מחוז מרכז: משחקי שישי האחרון (9.3): הפועל מבשרת ציון אירחה את מכבי קרית עקרון והפסידה 3:1 (השער לזכות מבשרת ציון: עצמי). מכבי אבו-גוש התארחה אצל הפועל בת-ים והובסה 9:3 (שלוש שערים של פאדי ג'אבר לזכות אבו-גוש). מחר (שישי, 16.3): מבשרת-ציון תתארח אצל בית"ר אשדוד. אבו-גוש תארח את הפועל בני אשדוד.

נערים ב': הפועל מטה-יהודה התארחה ביום שישי (9.3) אצל הפועל ירוחם והמשחק הסתיים בתיקו 2:2 (עמית וקנין כבש את הצמד לזכות מטה-יהודה). מחר (שישי, 16.3), תפגוש מטה-יהודה את מ.ס. באר-שבע.

התוצאות לוקטו מתוך: אתר ההתאחדות לכדורגל

אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?