מקבץ ידיעות פלילם
לכוחות המשטרה בשטח יש לאחרונה ידיים מלאות ומגוון העברות בהן מטפלת המשטרה נרחב ומעניין.
המטריד מפייסבוק
תושב צור הדסה התלונן בתחנת המשטרה בבית שמש על כך שאדם מסוים מתקשר לבנותיו הקטנות ומטריד אותם בשיחות עם תכנים מיניים.
המטריד התקשר כמובן ממספר חסום. חוקרי תחנת בית שמש החלו לחקור בעניין והעלו חשוד במעשה - בחור תושב מטולה. החשוד נעצר ע"י משטרת בית שמש והובא לחקירה.
בחקירתו הודה הבחור בהטרדות וכמו כן סיפר על מקרים רבים נוספים שבהם הטריד בנות צעירות ברחבי הארץ. עוד סיפר בחקירתו כי את הטלפונים איתר דרך אתר פייסבוק, וזאת על ידי כניסה לדפי קשר של בתי ספר, ומשם זיהוי הבנות שאליהן התקשר והטריד אותם. החשוד נעצר והובא לבית משפט. ככל הנראה הוא ישוחרר בתנאים מגבילים לביתו.
גנב רכב בשריגים
תושב מושב שריגים נעצר בשבוע שעבר ע"י בלשי תחנת בית שמש בחשד שהוא משתייך לכנופיה שגונבת רכבים מהאזור. על פי החשד, התושב מקיים קשרים עם תושבי השטחים, גונב כלי רכב ומעביר אותם לאנשי הקשר שלו בשטחים תמורת סכומי כסף נאים. החשוד נעצר והובא לבית משפט שם הוארך מעצרו במספר ימים.
ריצה מבצעית
שוטרת שיצאה לריצת כושר באוויר הצח של העיר בית שמש הבחינה בנערים שמסתובבים סביב אופנוע. הדבר עורר את חשדה והיא עצרה את הריצה והחלה במעקב אחר מעשי הנערים תוך שהיא מעבירה דיווחים לניידות הסיור. הנערים, שכמובן לא חשדו בשוטרת, החלו לנסות לגנוב את האופנוע. עד מהרה הגיעו ניידות הסיור ועצרו את הנערים. בחקירתם הם הודו כי ניסו לגנוב את האופנוע וקשרו עוד חשודים למקרים דומים שהיו לאחרונה.
אשה ללא זכויות
הנה תירוץ מקורי של נהג שנתפס בעבירה של אי מתן זכות קדימה להולכת רגל. שוטרי תחנת בית שמש שעצרו את הנהג ביקשו לרשום לו דו"ח תנועה ושאלו אותו מדוע לא נתן זכות קדימה לגברת. הנהג בתגובה: "אני מכיר אותה. היא חברה של אשתי. לא מגיע לה זכות קדימה".
אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?