דלג לתוכן העמוד
יום שישי, 03 באפריל 2020
אשר שימוש בשירותי מיקום להצגת מזג האוויר

מרק בטטה בניחוח קארי

מצרכים (6 מנות)

 

  • 100 גרם בצל - קוביות

  • 100 גרם גזר – קוביות

  • 1 כפית שום כתוש

  • 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ

  • 50 גרם חמאה

  • 1 ק"ג בטטה חתוך לקוביות

  • 2 ליטר מים

  • 1 כף קארי

  • 1 כף דבש

  • מלח, פלפל שחור גרוס

  • חופן כוסברה קצוץ

  • מיכל יוגורט להגשה

     

אופן הכנה:

מאדים בחמאה את הבצל והגזר עד ריכוך, מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומאדים כ- 2 דקות

מוסיפים את הבטטה והמים.

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות עד ריכוך

טוחנים במעבד מזון

מתבלים בקארי

מתבלים במלח ופלפל

בהגשה מוסיפים כף יוגורט לכל מנה ומעטרים בכוסברה

 

(המתכון באדיבות השף הראשי של "רולדין")

 

 

 

 

 

אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?