דלג לתוכן העמוד
יום שני, 19 באוגוסט 2019
אשר שימוש בשירותי מיקום להצגת מזג האוויר

מרק דלעת ותפוזים

מרק דלעת ותפוזים, צילום דניאל לילה

מצרכים:

700 גרם קוביות דלעת קלופה

1 בצל פרוס

3 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

1 ליטר מים או מרק צח

1 כוס מיץ תפוזים סחוט או 1 כף פריגת תפוזים קפוא

1 כף רוטב סויה

גרעיני דלעת קלויים

קליפת תפוז

 

הכנה:

מחממחים תנור ל-180 מעלות

מסדרים את קוביות הדלעת בתבנית ומפזרים מעליהם את פרוסות הבצל, מלח ופלפל ושמן זית

אופים 30 דקות עד שהדלעת רכה וזהובה

מוציאים את הדלעת והבצל למעבד מזון וטוחנים עם מיץ תפוזים וחצי ליטר מרק צח או מים

בודקים את רמת הסמיכות: המרק צריך להיות סמיך אבל לא כמו מחית. מוסיפים מים או מרק צח לפי הצורך

טועמים ומתקנים תיבול

 

הגשה:

מגישים את המרק חם עם גרעיני דלעת וקליפת תפוז

 

באדיבות פריגת

אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?