דלג לתוכן העמוד
יום ראשון, 11 באפריל 2021
אשר שימוש בשירותי מיקום להצגת מזג האוויר

מוס חצילים עם סביצ'ה דניס - מנה ממטבחה של אורית קדם

חומרים למוס

  • 1 חציל בלאדי
  • כף מיץ לימון
  • 2 כפות שמן סויה
  • שמן זית
  • מלח


לחתוך את החציל לחצי ולמרוח על בשר החציל שמן זית ומלח
לשים בתנור בחום של 180 מעלות עד השחמה.
את בשר החצילים (ללא הקליפה) לשים במעבד מזון עם שאר החומרים
לטחון בעזרת להב מתכת כ-2 דקות.

סביצ'ה דניס

  • 1 פילה דניס ללא עור ועצמות חתוך לקוביות
  • 1 סלק בינוני מבושל חתוך לקוביות קטנות
  • 1 גמבה חתוכה לקוביות קטנות
  • נענע וכוסברה
  • לימון
  • שמן זית
  • מלח

לערבב הכל לפני ההגשה.

 

הגשה

בקערית שמים 2 כפות מוס חצילים
מעליו 2 כפות סביצה
ניתן להוסיף כפית יוגורט

 

 

אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?