דלג לתוכן העמוד
יום שלישי, 19 באוקטובר 2021
אשר שימוש בשירותי מיקום להצגת מזג האוויר

סנדוויץ' פתוח

סנדוויץ פתוח (צילום: נופר בוגנים)

לרגל יום הלחם הבינלאומי מתכון פשוט וקל שהופך כל ביס לחלומי במיוחד

מצרכים:

1 פרוסת לחם

2 לבבות ארטישוק מבושלים

2 כפות טחינה גולמית

1 גרידת לימון וכף מיץ לימון  

1 עגבנייה

1/2 כפית רוטב בלסמי

צרור עלי שום ירוק/בצל ירוק

 

אופן ההכנה:

  1. בקערת נירוסטה מניחים לבבות ארטישוק מבושלים עם טחינה גולמית ומועכים. מוסיפים לימון, מים, מלח ומכינים כמו טחינה.
  2. מניחים פרוסת לחם
  3. ומורחים מעליה את ממרח הארטישוק.
  4. בצלחת נפרדת מערבבים גרידת לימון עם רצועות של עלי השום או הבצל הירוק וקוביות של עגבנייה. מערבבים ומניחים מעל הארטישוק.
  5. מזלפים מעל הכל מעט קרם בלסמי מצומצם ונהנים.

 

(באדיבות "אחוה" והאופה תומר בלס )

 

אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?