דלג לתוכן העמוד
יום ראשון, 14 ביוני 2026
אשר שימוש בשירותי מיקום להצגת מזג האוויר

סניף הביטוח הלאומי בבית שמש ישודרג


 

המוסד לביטוח לאומי ישדרג את סניף הביטוח הלאומי בבית שמש ויהפוך אותו ל"סניף משני", אשר יכול להעניק שירותים נרחבים יותר לאוכלוסייה. שדרוג הסניף הגיע בעקבות בקשה שהופנתה לשר הרווחה, ח"כ יואב בן צור, להרחיב את השירותים בסניף.

בפגישה שנערכה לאחרונה בין ראש העיר בית שמש, שמואל גרינברג, לבין מ"מ מנכ"ל המוסד לביטוח לאומי (מל"ל), צביקה כהן, ומנהל מחוז ירושלים במל"ל, ברוך מרום, סוכם על שדרוג הסניף המקומי הפועל ברחוב הנשיא מסניף "אשנב" ל"סניף משני".

הסניף המשני פועל במתכונת מורחבת וכולל: הארכת שעות הפעילות, תגבור כוח האדם, סמכויות ביצוע והחלטה מוגדלות, שיקלו על אלפי תושבים ויצמצמו את הצורך בנסיעה לערים סמוכות לצורך קבלת אישורים ושירותים שונים. 

בפגישה נדונה גם האפשרות לקדם בעתיד את הסניף לדרגה של סניף ראשי, על מנת לספק מענה מקיף עוד יותר לצורכי התושבים. סוכם כי נושא זה ייבחן בהתאם לביקושים ולצרכים העתידיים. 

ראש העיר, שמואל גרינברג: "הפיכת האשנב הקיים לסניף משני היא בשורה חשובה לתושבי בית שמש, אשר ייהנו משירותים נרחבים ונגישים יותר. אני מודה לשר הרווחה ולבכירי הביטוח הלאומי על ההיענות ועל המחויבות לשיפור השירות בעירנו".

 

 

אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?