דלג לתוכן העמוד
יום ראשון, 18 בנובמבר 2018
אשר שימוש בשירותי מיקום להצגת מזג האוויר

עוגת קוקוס ופירות יער ללא סוכר וגלוטן

עוגת קוקוס ופירות יער

חברת איזולה-ביוהמותג האיטלקי האיכותי של משקאות תחליפי חלב צמחייםמגישה מתכון לעוגת חג מרהיבהקלת הכנה וטעימההכוללת קוקוס ופירות יערייחודיות המוצרים של איזולה-ביו היא ברשימת הרכיבים שלה שהינם ללא תוספת סוכרללא חומרים משמריםאורגני וללא גלוטן.  המוצרים משווקים בישראל על ידי חברת "ליב".

מצרכים לעוגה בתבנית אינגליש קייק:

כוס קמח

כוס סוכר חום בהיר

ביצים לא מופרדות

שקית אבקת אפייה

20  גרם פתיתי קוקוס יבש

100  מ"ל משקה אורז-קוקוס איזולה-ביו

100  מ"ל משקה שקדים איזולה-ביו

1/4  כוס שמן קנולה

125  גרם פירות יער או קפוא לאחר הפשרה) + 75 גרם פירות יער לקישוט)

גרידת מקליפת לימון אחד

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת רכה בצבע צהוב בהיר. מערבבים את הקמח ואת אבקת האפייה ומוסיפים כמחצית מהם, בהדרגה, לתערובת הביצים. מוסיפים את גרידת הלימון ואת הקוקוס ומערבבים.

בקערהמערבבים את משקה האורז-קוקוס ומשקה השקדים של איזולה עם השמן לתערובת אחידה.  מערבבים עם תערובת הביצים בעזרת מקצף חשמלי ומוסיפים את יתרת תערובת הקמח בהדרגה. בוחשים היטב עד לערבוב של כל החומרים.

בוזקים קמח על 125 גרם מפירות היער.  מנערים מעט את הפירות להסרת עודפי קמח ומוסיפים לתערובת תוך ערבוב עדיןיוצקים את התערובת לתבנית עוגה מרופדת בנייר אפייהמפזרים את יתרת פירות היער 75  גרםעל פני העוגהבעזרת אצבעדוחפים כל פרי בעדינות מעט לתוך העוגה).

מאבקים את פני העוגה בסוכר ואופים במשך כ- 40 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. מנמיכים את חום התנור ל -160 מעלות ואופים 15דקות נוספות. בודקים בעזרת קיסם שהעוגה אפויה ומוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר על משטח.

 

אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?