דלג לתוכן העמוד
יום שני, 30 בנובמבר 2020
אשר שימוש בשירותי מיקום להצגת מזג האוויר

פוקאצ'ה שיבולת שועל

מצרכים לתערובת השמרים:

2 וחצי כפות שמרים יבשים

5 כפות סוכר חום

כוס מים חמימים

(לערבב יחד ולהתפיח 15 דקות)


 

מצרכים לבצק:

1 קילו קמח

תערובת השמרים המותססת

כף מלח

כוס שיבולת שועל

להוסיף מים באיטיות עד כדי עיסה אחידה ולא נוזלית מידי

(לערבב את החומרים בקערה גדולה)


 

הכנה:

להניח את הבצק במקום חמים ולהתפיח במשך שעה

  • לחמם תנור על 180 מעלות

  • לשטח נייר אפייה על מגש ולשמן בשמן זית

  • לשטח את הבצק שתפח, לפזר מלח גס, תוספות (זיתים, אגוזים, עגבניות, גבינה,רוזמרין) ולזלף שמן זית

  • לאפות באמצע התנור עד שמזהיב ויפה

זהירות, ממכר.

מתכון באדיבות סיוון "סיואנה", קיבוץ נחשון, 052-2457154

 

 

 

אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?