דלג לתוכן העמוד
יום שבת, 19 ביוני 2021
אשר שימוש בשירותי מיקום להצגת מזג האוויר

פלאפל אבוקדו

פלאפל אבוקדו. צילום: הדס ניצן

לרגל יום הפלאפל הבינלאומי (12.6) הנה מתכון המעניק למנה הישראלית הפופולארית חידוש מרענן - פלאפל אבוקדו

מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):

2 אבוקדו קלופים וללא גלעין מסוג "אבוקדו גרנות"
300 גרם חומוס מושרה
150 גרם חומוס מושרה ומבושל חצי שעה
2 שיני שום
מלח ופלפל- לפי הטעם
1/4 פלפל חריף ירוק
1 כף קמח

שמן טיגון
 

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון עם סכין מתכת מעבדים בפולסים את כל הרכיבים חוץ מהקמח עד קבלת מסה פירורית ואחידה. מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב.

  2. יוצרים מהמסה כדורים ומטגנים בסיר עם שמן חם.

  3. ניתן להגיש בתוך פיתה לצד סלט ירקות טרי ומתובל.

 

באדיבות: חברת "חקלאי גרנות"

 

אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?