דלג לתוכן העמוד
יום רביעי, 13 בנובמבר 2019
אשר שימוש בשירותי מיקום להצגת מזג האוויר

קבב מוסר ים על יוגורט עם טחינה גולמית ונגיעה של לימון כבוש

מצרכים לקבב:
800 גרם מוסר טרי נקי מעצמות ועור, קצוץ דק בסכין
בצל סגול גדול, קצוץ דק
50 מ"ל שמן זית 3 כפות
צרור כוסברה, קצוצה דק
צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
צרור נענע קצוצה דק

מצרכים להגשה:
גביע יוגורט עזים
ממרח לימון כבוש
טחינה גולמית
שמן זית

אופן ההכנה:

מערבבים את כל מרכיבי הקבב, מוסיפים מלח ופלפל, ומתבלים עוד במידת הצורך. יוצרים קציצות במשקל 45 גרם ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.
לפני ההגשה, צולים את הקבב על הגריל או על מחבת 2 - 1/2 2 דקות מכל צד,
יוצקים יוגורט עזים בצלחת עמוקה ומניחים את הקציצות על היוגורט
מוסיפים נגיעה של ממרח לימון כבוש
מזלפים שמן זית
מפזרים מעט נענע קצוצה מלמעלה
ניתן להגיש עם פיתה קלויה על הגריל
בתאבון

 

(באדיבות: וואליד, ממלכת הדגים, אבו גוש)

 

אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?