תמיכה נרחבת ביפרח למזכ"ל תנועת המושבים

עו"ד עמית יפרח
הבחירות למזכ"ל תנועת המושבים צפויות להתקיים בעוד כחודש וחצי (18.3) ובקבוצת המושבים חברי התנועה במטה יהודה כבר בחרו במועמד המועדף עליהם – המזכ"ל הנוכחי, עו"ד עמית יפרח.
לפי התקנון של הבחירות, על כל מועמד לתפקיד המזכ"ל להביא חתימות של 50 מושבים לפחות, המצהירים שהם עומדים מאחוריו ותומכים בו. בתנועת המושבים חברים 256 מושבים, ובשלב זה הצהירו יותר ממחציתם, כ-130 מושבים, על תמיכתם ביפרח.
סגן ראש המועצה האזורית מטה יהודה ונציג תנועת המושבים במועצה, בני אלירז, אמר כי במטה יהודה יש 20 מושבים החברים בתנועה ומהם 18 הודיעו על תמיכתם ביפרח, אחד צפוי להודיע על כך בקרוב ואחד (מושב זכריה) להתנגד.
"יש חשיבות גדולה שמטה יהודה היא בין הראשונים להצהיר על תמיכה גורפת ביפרח", אמר אלירז, "עמית מכהן בתפקיד קצת יותר משנה ואין ספק שרואים תנופה אדירה בעשייה ובפתרונות שהוא מצליח להביא ולהשיג, החל מהעיכוב בן השנתיים באכיפה של תיקון 116, ההקלות במיסוי על העובדים הזרים ועוד. אפשר לעקוב אחריו ולראות את העשייה המרובה שלו, הוא מסתובב במושבים בכל הארץ ומדווח מדי שבוע על פגישותיו בדף הפייסבוק שלו. האיש הציל את תנועת המושבים שהייתה בשלבי גסיסה והעמיד אותה במקום אחר ועל כך מגיעה לו תמיכה נרחבת".
אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?