דלג לתוכן העמוד
יום שני, 15 ביוני 2026
אשר שימוש בשירותי מיקום להצגת מזג האוויר

תושב בית שמש נחטף עם רכבו והצליח להימלט

 תושב בית שמש שבתמימותו השאיל את רכבו למעסיקו הסתבך בפרשה של סחיטה ואיומים במהלכה נחטף עם רכבו, הוכה נמרצות ולבסוף נאלץ להימלט כל עוד נפשו בו מפני התוקפים.

מחקירת האירוע הסתבר כי בעל כלי הרכב (הקורבן) השאיל את רכבו למעסיקו. זמן קצר לאחר מכן יצר קשר אחד מהעובדים בעסק עם המעסיק וטען כי עליו לשלם לו חוב כספי. המעסיק אמר כי הוא ישלם את החוב בבית שמש והציע לאותו עובד כי יאסוף אותו ממקום מגוריו ויסיע אותו לבית שמש, ושם יימסר התשלום.

ביום רביעי (4.4) אסף המעסיק את בעל החוב ועוד קרוב משפחה שלו ברכבו של הקורבן ועם הגעת השניים לבית שמש, ניגש המעסיק לבית הקורבן וביקש ממנו לסייע בתשלום החוב, דבר שהקורבן סירב. לאחר מכן, הבהיר המעסיק לבעל החוב, שהמתין ברכבו של הקורבן, כי לא הצליח לארגן את סכום החוב.

בשלב זה, נכנס הקורבן אל רכבו וביקש מהעובד וקרוב משפחתו לצאת מהרכב בטענה כי הרכב שייך לו. בתגובה פצח העובד בנסיעה ברכב, תוך כדי כך שהוא וקרוב המשפחה תוקפים את הקורבן.

שני החשודים המשיכו בנסיעה תוך שהם מתרברבים בשיחות טלפון שקיימו בנסיעתם עם חבריהם על האלימות שנקטו כלפי הקורבן. "חטפנו אותו אחי, חטפנו אותו ופתחנו לו את כל הפנים, אחי כוס רבקום... יאללה ביי", הוקלטו החשודים במצלמת הדרך של הרכב.

בשל החשש לחייו וברגע של תושייה, ניצל הקורבן מצב של האטת מהירות הנסיעה וקפץ מהרכב ולאחר מכן הזעיק את המשטרה. ככל הנראה, לאחר מכן, השמידו החשודים את מצלמת הדרך אך לרוע מזלם הדברים הוקלטו "בענן" והגיעו לידי המשטרה.

מיד עם קבלת הדיווח הוזעקו למקום שוטרי תחנת בית שמש, ונפתחה חקירה, בוצעו פעולות לאיתור  החשודים, ואף המעסיק עצמו יצר עמם קשר טלפוני והפציר בהם לחזור ולהחזיר את הרכב לקורבן. כעבור שעות ספורות, אותרו שני החשודים על ידי בלשי תחנת בית שמש ונעצרו לחקירה בתחנת המשטרה. מעצרם הוארך בבית המשפט ובימים האחרונים השלימו חוקרי תחנת בית שמש את פעולות חקירתם. השבוע (שלישי) הוגשה הצהרת תובע על הכוונה להגיש נגדם כתב אישום כבר במהלך הימים הקרובים על ידי הפרקליטות.

 

אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?