ניסיונות התאבדות ביערות כביש 395
איזור היערות בכביש 395, היורד מכיוון קיבוץ צובה לכיוון כביש 38, משך אליו במהלך החודש שעבר, בשני מקרים נפרדים, צעירים שנקלעו למצוקה נפשית קשה.
המקרה הראשון, שזכה לפרסום נרחב בכלי התקשורת הארציים, אירע בלילה שבין חמישי לשישי 18-19.10 , באותו אירוע התקבל דיווח חיצוני אודות זוג בני נוער, אשר בכוונתם לבצע התאבדות כפולה.
כלי הרכב אוכן בסמוך לכביש 395 , באזור מושב כסלון. למקום נזעקו גם מתנדבי יחידת הטרקטורונים של תחנת בית שמש, אשר עם הגעתם לאזור, הבחינו ברכב אשר התנגש במעקה הבטיחות. כאשר התקרבו לרכב הבחינו בצעיר אשר מצמיד אקדח לראשה של הצעירה ומאיים לירות בה. בשלב מסוים ירה הצעיר אל עבר הכוח מספר יריות, ופגע באחד המתנדבים בראשו. בשלב זה פתח הכוח באש, הרג את הצעיר וחילץ את חברתו המבוהלת. מתנדב מג"ב שנפגע מהירי, ניצל בדרך נס אך נזקק ל- 12 תפרים בראשו.
יומיים לאחר מכן, בבוקר יום ראשון ( 21.10.12 ), התקבל דיווח על היעדרותו של צעיר מירושלים, שהשאיר מכתב התאבדות. בחקירה התברר כי הטלפון הנייד שלו, מאוכן בסמוך למושב רמת רזיאל ובהמשך זוהה על דרך הפסלים בכביש 44 (קבר שמשון).
צוות בילוש בסיוע מסוק משטרתי, נשלחו לסרוק את דרך הפסלים המוביל אל מצפה צרעה, ושם איתרו את הצעיר כשהוא מוטל במדרון תלול הסמוך למקום בו החנה את רכבו והוא ללא הכרה. למקום הוזעק אמבולנס אשר פינה את הצעיר במצב בינוני לביה"ח.
אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?