דלג לתוכן העמוד
יום ראשון, 14 ביוני 2026
אשר שימוש בשירותי מיקום להצגת מזג האוויר

דדון החל בקמפיין הבחירות

כמעט חמש שנים לאחר שנבחר לתפקיד ראש המועצה האזורית מטה יהודה , יוצא משה דדון בקמפיין הבחירות השני שלו . בשבוע הבא יקיים דדון כנס בחירות ענק במושב צלפון , בהשתתפות אלפי תומכים .

למרות שהבחירות לראשות המועצה במטה יהודה נראות רדומות משהו , ואיש עדיין לא הכריז על רצונו להתמודד מול ראש המועצה המכהן , החליט דדון לפעול כאילו ההתמודדות בוא תבוא . הוא הקים מטה בחירות , גייס פעילים והחל בהפצה של חומרי הסברה .

במכתב אישי שהפיץ דדון לתושבי מטה יהודה השבוע הוא מדגיש כי עמד בכל אחת מההבטחות שנתן בערב הבחירות הקודמות . “ יחד חוללנו מהפיכה של ממש , התווינו ומימשנו תוכניות אב אסטרטגיות לחינוך , לתיירות , לאיכות סביבה ולפיתוח כפרי - כלכלי . ייסדנו את אמנת השירות לתושב , ניהלנו מאבקים משותפים לשמירה על מקורות ההכנסה של המועצה , זכינו בפרסים , הקמנו , פיתחנו , סללנו , שדרגנו ומיתגנו את המועצה ", כתב דדון .

דדון מדגיש במכתבו את הרוח החדשה שנושבת במטה יהודה : “ קשה שלא להבחין ברוח החדשה ובתחושת האחדות והשיתוף , ובעיקר תחושת הגאווה המקומית והאמונה המשותפת בהשגת היעדים והמטרות . כל אלה הובילו את המועצה האזורית מטה יהודה להוות דוגמא ומופת למועצות אחרות ".

ביום ראשון הקרוב (1.9) יקיים דדון כנס תומכים ענק בגן הבנים במושב צלפון . ל " בקיצור " נודע כי בכנס צפויים להשתתף 3000 תומכים של דדון , אשר ירימו כוסית לקראת השנה החדשה ויאחלו לדדון קדנציה נוספת בתפקיד .



אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?