דלג לתוכן העמוד
יום שבת, 07 בנובמבר 2026
אשר שימוש בשירותי מיקום להצגת מזג האוויר

משלחת ממטה אשר הגיעה לסיור לימודי במטה יהודה

50 מעובדי ומחברי מליאת המועצה האזורית מטה אשר, נטלו חלק בסמינר ייחודי שהתקיים במועצה ואשר נועד לחשוף בפני האורחים את מגוון העשייה המתבצעת במרחב. הסמינר הלימודי, אשר נמשך על פני שלושה ימים, כלל סיורים ברחבי מטה יהודה וכן פגישות עם גורמי עשייה מרכזיים במטה יהודה.

במסגרת הסיורים ביקרו האורחים במרכז האזורי לאומניות יד חריף, ונפגשו עם מנהל המרכז טל בן אור.

דגש מיוחד הושם על נושא ההרחבות ביישובי המועצה. בין היתר, סיירה הקבוצה בהרחבה שהתבצעה ביישוב נווה אילן ולמדה מקרוב אחר העבודות השונות שבוצעו במקום.

במסגרת הסמינר ביקרו המשתתפים גם במספר פרויקטים של המועצה בתחום הפיתוח והתשתיות. בין השאר ביקרו המשתתפים במתקן טיהור השפכים (מט"ש) שהוקם ביישוב טל שחר בעלות של כ-20 מיליון שקל והחל את פעילותו בתחילת השנה.

המשתתפים ביקרו גם בבית הספר החדש בעין נקובה ושמעו סקירה על הפעילות במקום ועל התוכניות לעתיד במוסד החינוכי. הסמינר הסתיים בסיור שערכו המשתתפים בדרך היין, מהאטרקציות התיירותיות היותר מצליחות של מטה יהודה.

משתתפי הסמינר ביקרו גם בבית הספר הניסויי עין כרם וקיבלו סקירה מקיפה על פעילות החינוך של המועצה ועל התוכנית האסטרטגית לחינוך שמוביל ראש המועצה, משה דדון.

דדון הדגיש בדבריו את החשיבות הגדולה שהוא רואה בתוכנית האסטרטגית למערכת החינוך, ואת חזונו בתחום - להפוך את מערכת החינוך במועצה למובילה במדינה. "במטה יהודה שמחים לחלוק את הידע שצברנו עם הפעילים מהמועצה האזורית מטה אשר. נשמח לשתף פעולה עם כל רשות מקומית שתרצה להתרשם מההישגים שלנו. יש לנו במה להתגאות", סיכם דדון את הביקור.

אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?