פרס החינוך לישיבת אמי"ת נחשון מטה יהודה
ישיבת אמי"ת נחשון במטה יהודה היא זוכת פרס החינוך הארצי בחינוך הדתי בשנת תשע"ט, כך הודיע השבוע (יום א') ראש מנהל החמ"ד, הרב ד"ר אברהם ליפשיץ לראש הישיבה הרב נעם קריגמן. הפרס ניתן על הצלחת הישיבה להוות בית חינוך מוביל בחדשנות, ביצירתיות ובעשיה פורצת דרך המהווה מקור השראה.
בשנים האחרונות מובילה ישיבת אמי"ת נחשון תכנית חדשנית - "פרדס", ללמידה חדשנית רב תחומית שבה במקום בכיתות לומדים במרחבים חדשניים המעוצבים על פי עקרונות האדריכלות הפדגוגית המתקדמים בעולם ובשיטות למידה המותאמות למיומנויות המאה ה-21.
בישיבה פיתחו תכנית להעצמה אישית של כל תלמיד באמצעות אימון לאחריות אישית ללמידה ולצמיחה אישית. המורים שלמדו את מיומנויות האימון עוסקים בליווי התלמידים במסע אישי לצמיחה.
ראש הישיבה, הרב נעם קריגמן אומר כי הפרס הוא אות הוקרה לצוות המסור: "הישיבה מכוונת להיות בית ספר להגשמת חלומות, בו כל איש צוות ותלמיד יתקדם ויתפתח להיות מי שהוא באמת, מתוך קדושה ואמונה. אנו רואים את עצמנו כנושאי בשורה משמעותית לעולם החינוך וגאים בכך שגם משרד החינוך מכיר בזה."
הרב קריגמן הוסיף ואמר כי "הצלחת הישיבה היא תוצאת עמל משותף של כל הצוות בשיתוף מועצת מטה יהודה, משרד החינוך ורשת אמי"ת לטובת כל אחד ואחד מתלמידינו".
ד"ר אמנון אלדר ,מנכ"ל רשת אמי"ת , ברך את ראש הישיבה הרב נעם קריגמן ואת הצוות החינוכי על ההישג המצוין: " ישיבת אמי"ת נחשון מטה יהודה היא סיפור הצלחה חינוכי. בהתחדשות בלתי פוסקת היא מובילה את תלמידיה להישגים ומצוינות תוך חינוך לערכים".
אהבתם? התרגזתם? יש לכם מה להגיד?